Hrubé bravčové kotlety so soľou a korením

​​​​​​

Tajomstvo šťavnatých bravčových rezňov? Kúpte si tie najhrubšie, aké nájdete. Je ťažšie ich opekať a výsledky sú lahodné a jemné.

 

 

Čas prípravy:
5 minút

 

Čas prípravy:
10 minút

 

 

Porcie:
2

 

 

Produkty:


  • 2 vykostené bravčové kotlety;
  • soľ a korenie;
  • 2 polievkové lyžice arašidového masla;

 

Spôsob prípravy:


  1. Rúru vyhrejeme na 230 °C.
  2. Bravčové kotlety potrieme arašidovým maslom a prednú, zadnú a bočné strany bravčových rezňov bohato osolíme a okoreníme.
  3. Postupne zohrejte liatinovú panvicu na sporáku na stredne vysokú teplotu.
  4. Bravčové kotlety opekáme z každej strany 1-1½ minúty.
  5. Odstavíme z ohňa a pečieme v rúre 4-6 minút.
  6. Pred podávaním necháme 5 minút odpočívať.