Hrubé bravčové kotlety so soľou a korením
10 mar
![Hrubé bravčové kotlety so soľou a korením Hrubé bravčové kotlety so soľou a korením](https://hosse-kitchen.sk/image/cache/catalog/debeli-svinski-kotleti-sas-sol-i-cheren-piper-1060x400w.jpg)
0 Komentáre
204 Videné
Hrubé bravčové kotlety so soľou a korením
Tajomstvo šťavnatých bravčových rezňov? Kúpte si tie najhrubšie, aké nájdete. Je ťažšie ich opekať a výsledky sú lahodné a jemné.
Čas prípravy:
5 minút
Čas prípravy:
10 minút
Porcie:
2
Varte s:
Liatinová panvica Hosse
Produkty:
- 2 vykostené bravčové kotlety;
- soľ a korenie;
- 2 polievkové lyžice arašidového masla;
Spôsob prípravy:
- Rúru vyhrejeme na 230 °C.
- Bravčové kotlety potrieme arašidovým maslom a prednú, zadnú a bočné strany bravčových rezňov bohato osolíme a okoreníme.
- Postupne zohrejte liatinovú panvicu na sporáku na stredne vysokú teplotu.
- Bravčové kotlety opekáme z každej strany 1-1½ minúty.
- Odstavíme z ohňa a pečieme v rúre 4-6 minút.
- Pred podávaním necháme 5 minút odpočívať.